Politica noastră de gratuităţi

Lângă Biserica din lemn, Petroşani, Hundeoara, 2017. © Stănescu Monica, 2017.

În articolul precedent, “Zece ani de gratuităţi”, spuneam că vom schimba politica de gratuităţi.

O să sar peste amănunte şi voi trece direct la o constatare reieşită din calcule: scrierea unui articol, durează cu până la 300% mai mult decât lucrul la o carte sau la un alt produs informaţional similar (curs, training). Costurile scrierii unui articol “gratuit”, se ridică la peste 11 euro/articol.

În aceste condiţii, cei care ne cunosc deja, ştiu şi cine suntem şi ce putem oferi.

Toţi clienţii noştri sunt mulţumiţi de ceea ce avem de oferit şi nemulţumiţi de ritmul cu care scoatem produse şi servicii noi pe piaţă.

Da. Ştiu. Speram să pot finaliza cursurile de numerologie. Timpul şi o serie de evenimente potrivnice, m-au dat înnapoi cu 8 luni de muncă.

CE pot să fac?

Nimic altceva decât “de la capăt””. În condiţiile acestea, timpul pentru gratuităţi, sunt nevoit să îl reduc aproape la zero. Voi face excepţii, dacă cei care solicită gratuităţi au o justificare solidă, din perspectiva mea. Pot să înţeleg o situaţie financiară dificilă, dar refuz să discut cu leneşii şi chilipirgii care confundă “trai pe vătrai” cu munca.

Oricine are venituri mici, se încadrează în două categorii:

  1. Aptitudini foarte puţine şi slab dezvoltate;
  2. Foarte mult timp disponibil.

Pentru cei fără aptitudini, uşa este închisă. Există pe piaţă cursuri de calificare de toate nivelele. Ba chiar există o inflaţie de astfel de cursuri. Are oricine de unde alege. O căutare pe Google, dă zeci de mii de rezultate!

Pentru cei cu foarte mult timp, avem posibilitatea să le oferim la schimb gratuităţi, contra unor servicii pe care le vom preciza noi, la discreţia noastră. De felul în care ştiu să ofere o compensaţie în muncă, va depinde accesul la gratuităţi.

În fond, cerem muncă, pentru că oferim muncă; oferim zeci de mii de ore de studiu şi practică, înglobate în articole, în cărţi electronice şi în serviciile oferite: Investigaţii radiestezice, Astrograme, Numerograme, Consultanţă.

Vom oferi prin urmare materiale gratuite, celor care ştiu să aprecieze munca şi fac distincţia între „GRATUIT”, care înseamnă scutit de plată în bani şi „fără valoare”. La supermarket, până şi o pungă de plastic făcută în regim de producţie de masă, trebuie plătită. Adică, are o valoare. De ce ne-am avânta noi să facem altfel?

Am făcut-o timp de 10 ani, fără discernământ. Am ajuns la concluzia că am stricat orzul pe gâşte.

Aşa încât, cei interesaţi de gratuităţi, sunt rugaţi să ne contacteze pe chat. Căsuţa din dreapta-jos.

Le vom trimite pe mail informaţiile cu privire la ce oferim şi în ce condiţii.

Restul timpului, este rezervat familiei, autoinstruirii, clienţilor şi abonaţilor noştri.

– Citit de 81 vizitatori