Dacă e duminică, e Linux!

Şerban Stănescu, Medalion 5 ani sub Linux

În contextul restructurării activităţii mele, despre care am vorbit în articolul “Politica noastră de gratuităţi”, cred că este cazul să precizez şi cum rămâne cu articolele de pe acest blog, mai cu seamă cele cu şi despre Linux.

PROGRAMUL DE PUBLICARE: TEMA LINUX

DACĂ TIMPUL ÎMI PERMITE:

Voi publica săptămânal, SÂMBĂTĂ, spre seară, poate şi dimineaţă, un articol din domeniul “Linux”; desigur, cu accent pe aspectele legate de “Linux Pentru Acasă”, pentru că aici am eu experienţă şi asta mă interesează, să ajut oamenii care vor Linux acasă şi mai mult chiar, vor să demareze o mică afacere online, folosind Linux, caz în care vor fi multe de discutat legat de aplicaţiile care ne trebuie, alternative, ce facem şi cu ce anume, cum facem, etc.

M-am gândit că cine este pasionat de Linux şi de ideea demarării unei mici afaceri online folosind Linux şi software gratuit (FLOSS), îşi rezervă sâmbătă şi duminică timp să citească şi să se documenteze, să înveţe.

Prin urmare, îmi place să cred că voi publica un articol săptămânal.

În cel mai rău caz:

Voi publica cel puţin un articol lunar, cum spuneam prin anul 2013.

De acest angajament (un articol lunar), am reuşit să mă ţin, în 2016 şi în acest an.

Dacă timpul îmi va permite, poate voi mai publica şi în afara acestui program. Fără însă să pot promite ceva, sau să mă angajez la mai mult, fie şi formal.

Acesta este însă programul de principiu, privitor la Linux!

Dacă timpul mă va presa, voi publica alte articole, în funcţie de ce nevoi speciale voi considera eu că am (training, dezvoltare personală, coaching, radiestezie, arta scrisului).

Dacă voi avea nevoie să public pe o altă temă, cu un alt conţinut decât Linux, cred că o voi face în altă zi, dar sâmbătă voi renunţa să mai public articole din zona Linux.

Acest program este valabil până la sfârşitul anului 2017.

Pentru 2018, vom mai vedea.

Pentru celelalte teme pe care voi publica, voi scrie un articol distinct.

– Citit de 34 vizitatori