Consultanţă startup online

Grafica prezentare serviciu "Consultanţă startup online"

Bine te-am găsit!

Scurt şi la obiect, dacă te interesează să pui bazele unei afaceri online, “Startup” cum se mai spune astăzi, îţi stau la dispoziţie cu anii de experienţă pe care i-am acumulat.

În câteva cuvinte, ce ofer:

 • Experienţă în lucrul cu calculatoarele. Am 23 de ani de experienţă în lucrul cu calculatoarele. Am făcut atât service hardware cât şi software. Pot să te ajut să iei o decizie privind cumpărarea unui calculator, fie el desktop fie laptop;
 • Construirea unui mediu de lucru software. Am construit de-a lungul anilor şi în ultimii 6 ani în mod particular, medii de lucru software cu bază Linux, pentru câteva tipuri de activităţi complexe, care pot fi sintetizate prin expresia “Studio de creaţie multimedia”. Jurnalistică online, scris (cărţi şi articole), blogging, scrierea, publicarea, promovarea şi vânzarea cărţilor online, realizarea de înregistrări audio (voiceover, interviu, muzică, coloane sonore pentru filme) , materiale video, grafică digitală, training, coaching. Fiecare domeniu are cerinţele sale specifice. Te pot ajuta să îţi construieşti atelierul digital (studioul) care ţi se potriveşte, cu costurile minime posibile, funcţie de nivelul aptitudinilor tale curente şi ţinând seama de dezvoltarea ta în timp, cu posibilităţi de scalare a soluţiei propuse.
 • Utilizarea internet ca mediu de afaceri. Am deja 17 ani de experienţă pe internet. Am propriile domenii (acest blog este unul dintre ele), folosesc o serie de instrumente online hosting, WordPress, mail, autoresponder, reţele sociale, procesor de plăţi online ca să enumăr între cele mai importante instrumente necesare construirii unei afaceri online;
 • Experienţă în training online. Am acumulat deja 11 ani, am ajutat deja câţiva oameni să reuşească în proiecte personale, folosind internet. Susţin traininguri individuale şi sesiuni combinate de training-coaching, cu toţi cei interesaţi. Mă refer acum doar la un singur exemplu, Monica Stănescu şi situl ei, Vibraţia Numerelor, un sit dedicat Astrologiei şi Numerologiei, care este un proiect de succes. În cadrul cursului “Cum să faci bani pe net” (CBPN 01 şi 02), au mai fost şi alţi oameni care au reuşit să se dezvolte în direcţiile care i-au interesat, folosind mediul online. Succesorul acestui curs, se numeşte “Trăieşte CONŞTIENT, trăieşte SMART!” şi este un training complex, care vizează între altele şi construirea propriei afaceri online, fără a se limita însă la asta.

Startupul, este poate cea mai dificilă etapă a trecerii de la consumator la producător, de la a fi la mâna altora, la a depinde de tine şi de aptitudinile tale. Am trăit această dificultate, o trăiesc în continuare, alături de cei care apelează la serviciile noastre. Din acest motiv, am considerat că trebuie să pun la dispoziţia celor interesaţi informaţiile pe care le-am acumulat.

Este mult mai puţin costisitor să te informezi dacă ţi se potriveşte antreprenoriatul online şi ce anume trebuie să faci, înainte de a te arunca cu capul înainte într-o ideee!

Geme lumea de “guru” care te învaţă cum să faci milioane de euro online cu trei clicuri… Păcat că mulţi se lasă amăgiţi de astfel de mitologii.

Ce afli de la mine, în mod cert este verificat de mine şi pus în practică. Refuz să dau altfel de informaţii, pentru că eu cred doar în informaţiile verificate. Altfel, pot cel mult să recomand studiul unor variante şi nişte nume de oameni. Nimic altceva.

Există foarte multe lucruri pe care este preferabil să le faci, ÎNAINTE de a te repezi să cheltui bani cu “o idee de afacere”. Idei sunt cu milioanele, dar e o diferenţă colosală între o idee care FUNCŢIONEAZĂ şi o fantezie, ca miliardele de fantezii care circulă pe internet şi formează mitologia afacerilor online. Discuţia este lungă şi dacă chiar vrei, rezervă-ţi o consultaţie şi discutăm şi pe tema asta, care este importantă.

În categoria miturilor, intră şi acele soluţii cu care alţii fac multi bani online, dar care în condiţiile noastre sau ale tale în mod particular, sunt inoperante, adică FĂRĂ VALOARE.

Există două moduri prin care poţi afla ce merge şi ce produce pagube în cazul tău:

 1. Fie cheltui banii şi afli că soluţia aceea la tine produce pagube, fie:
 2. Apelezi la cineva care a experimentat în condiţiile de aici, de la noi şi a învăţat ce poate să meargă şi în ce anume condiţii.

Ai libertatea de a alege între plata câtorva sesiuni de consultanţă şi a pierde bani, cât ar costa câteva sute de ore de consultanţă.

Eu unul am fost nevoit să merg mult prin “încercare şi eroare”, adică prima variantă. Dacă crezi că are rost, îţi spun doar că costă în euro, o sumă cu 4 zero-uri în coadă (patru, adică, între 10.000 şi 99.999 euro). Asta în lei, înseamnă cu vreo 5 zerouri în coadă. Mai este şi varianta cu vreo 15 ani de muncă de sisif şi cu “ceva” mai puţini bani cheltuiţi. Alegerea, îţi aparţine!

CUM PROCEDĂM

 • Mă contactezi pe chatul de pe blog (caseta din dreapta, jos în care scrie “Lasă-mi un mesaj”). Îmi prezinţi ce vrei să faci, pe scurt. Maximum 3 idei, SOLID ARGUMENTATE!
 • Eu analizaz şi, dacă este cazul, îţi recomand ce anume trebuie să faci sau stabilim direct o sesiune de consultanţă. Îţi voi transmite câteva întrebări la care este necesar să găseşti propriile tale răspunsuri.
 • Achiţi (butonul de mai jos) contravaloarea sesiunii de consultanţă. După achitare, îţi confirm primirea banilor şi îţi transmit programarea şi un set de întrebări la care am nevoie să îmi răspunzi pe larg. Răspunsurile telegrafice, superficiale, sunt semnul încheierii definitive a colaborării dintre noi.
 • Consultanţa iniţială, are loc via mail. Îţi voi preciza ce anume ai de făcut şi orientativ care sunt priorităţile la început. Îţi voi recomanda, după caz, unele servicii ale noastre, cum sunt cele din gama “Radiestezie şi succes”, care te ajută să iei decizii avizate.
 • Continuarea, va fi funcţie de ce rezultate ai obţinut şi cât timp ai investit ÎN TINE. Zero rezultate din cauza efortului zero din partea ta, înseamnă STOP. Ne oprim, încetăm comunicarea şi fiecare îşi vede de treburile sale. Am avut şi astfel de situaţii. Pentru mine, este timp pierdut. Şi te asigur şi pentru tine.

Acum, dacă ai citit cu atenţie şi te-ai decis să lucrăm împreună, ştii ce ai de făcut. Dacă te-ai hotărât deja, iată butonul. Apeşi pe el, vei ajunge la o pagină securizată unde urmezi instrucţiunile de plată şi după ce achiţi consultaţia, trecem la lucru!

Poţi plăti fie cu cardul (Visa, MasterCard, etc.) fie dacă ai un cont PayPal, prin transfer direct din contul tău.

Preţul unei consultaţii, este 9,90 euro (aproximativ 45 lei).

După efectuarea plăţii, vei fi redirecţionat către această pagină (Consultanţă startup online).

– Citit de 20 vizitatori

Lasă-mi părerea ta!